SAMTALETERAPEUT-

& HEALINGSMASSØR UDDANNELSE

Overbygning til afspændingsmassør uddannelsen

Healingsmassage kan umiddelbart opleves som en almindelig blid og langsom massage. Den går dog dybere, man kan sige at både krop og sind får massage. De rammer du skaber, med nærvær og omsorg, åbner op for dybde og afspænding og leder hen til den tryghed og accept, som både krop og sind har brug for i processen.

Vi vil endvidere arbejde med meditation, og fordybelse, som vil kunne understøtte dig, såvel i dagligdagen, som i arbejdet omkring massagen.

På uddannelsen lærer du de grundlæggende terapeutiske teknikker indenfor massage, healing og samtale, samtidig giver uddannelsen dig en stor baggrundsviden som er brugbar i dit videre arbejde som terapeut- og healingsmassør.

 

Under uddannelsen arbejder vi med fordybelse i de psykiske aspekter, der hører til hver kropsdel. Samtidig med at du lærer at behandle og hjælpe andre, arbejder vi også med din egen udvikling, så du kan blive en god terapeut.

Hele uddannelsen incl. Afspændingsmassør uddannelsen, har en varighed af 2,5 år. Uddannelsen henvender sig til dig, der har en praksis og ønsker at udbygge din viden, samt til alle der ønsker at åbne egen klinik. Uddannelsen henvender sig også til dig, der ønsker at fordybe dig i din egen selvudvikling.

For at gennemføre Terapeut- og Healingmassør uddannelsen skal du have gennemført Afspændingsmassør uddannelsen hos Find dig ikke i smerte kurser.

▸ Ønsker du at læse mere om afspændings massør uddannelsen, så klik her og læs mere

 

Hvorfor uddanne sig som Terapeut- og Healingsmassør?

Uddannelsen giver dig en helt unik måde at hjælpe dine klienter, da uddannelsen kommer hele vejen rundt og inddrager behandling af det hele menneske, i form af både krop og psyke. Du vil opleve, at du med denne behandlingsform kan løse op for smerter, som klienten ellers ikke har kunnet finde smertelindring for.

 

Det lærer du på uddannelsen

Hos Find dig ikke i smerte kurser lærer du at give omsorgsfuld, respektfuld og rolig behandling, hvor du kombinerer behandling af krop og psyke. På denne måde får du en markant dybere virkning end en pågående fysiologisk smertebehandling. Som Terapeut og Healingsmassør lærer du at nå meget længere og dybere i dine behandlinger, fordi vi møder krop og sind på en nærværende, omsorgsfuld og målrettet måde.

Uddannelsen indeholder følgende moduler

• Arbejde med grounding i healingsmassage og samtaleterapi 50 timer + Gruppearbejde 25 timer
• Arbejde med fortid i healingsmassage og samtaleterapi 50 timer + Gruppearbejde 25 timer
• Arbejde med fortid som forsvarsmekanisme i healingsmassage og samtaleterapi 50 timer + Gruppearbejde 25 timer
• Arbejde med udtryk i healingsmassage og samtaleterapi 50 timer + Gruppearbejde 25 timer
• Arbejde med modenhed i healingsmassage og samtaleterapi / Moms og Skat 50 timer + Gruppearbejde 25 timer
• Arbejde med tab og døden i samtaleterapien 50 timer + Gruppearbejde 25 timer
• Arbejde som hjælper på afspændingsmassage uddannelsen 50 timer

+ To specialer efter eget valg hos Find dig ikke i smerte

 

Tid:

Uddannelsen er tilrettelagt i moduler af henholdsvis 50 timer, efterfulgt af 25 timer med gruppearbejde. Hvert modul på 50 timer afholdes på en uge fra mandag – fredag, og med ca. 2 måneders. mellemrum. På den måde er der mulighed for at arbejde med de tillærte teknikker og metoder mellem modulerne. Gruppearbejdet tilrettelægger i selv i gruppen.

Undervisningen foregår mandag til fredag kl. 9-19

Holdstart i september måned.

Sted:

Uddannelsen forgår i naturskønne omgivelser, tæt på skov og sø, i Morud midt på Fyn.

Har du brug for overnatningsmulighed i forbindelse med uddannelsen, henvend dig gerne til kursuscenteret for mere information.

Pris:

5.200 kr. pr. modul (50 timer + 25 timers gruppearbejde)

Hertil kommer muligheden for en frivillig eksamen – pris 5.200 kr.

▸ Ønsker du uddannelsen med eksamen, så klik her og læs mere

FÅ TILSENDT DATOER FOR KURSUSSTART

Ønsker du at modtage startdatoer for kurser og uddannelser, kan du udfylde formularen her, og du vil herefter modtage en opdateret liste med startdatoer for uddannelser og kurser pr. mail, inden for 3 hverdage.

Udfyld og få tilsendt info om kursusstart

15 + 2 =

Praktiske oplysninger

Da uddannelsen lever op til statens krav på området har du mulighed for at afslutte din uddannelse med eksamen. Eksamen er frivillig og består af to skriflige* opgaver, en praktisk og en terapeutisk.

Du kan tage uddannelsen hvis du har afsluttet afspændingsmassør uddannelsen hos Find dig ikke i smerte kurser, også selvom denne ikke er afsluttet med eksamen.

Der udstedes diplom efter endt udddannelse, såfremt alle moduler er gennemført.
*den teoretiske opgave kan klares mundtligt hvis du er ordblind, eller af anden årsag ikke kan gennemføre en skriftlig opgave.

En personlig note

Da jeg efter mange års erfaring med fysiologisk massage, stødte på healingsmassage, var jeg meget skeptisk. De mange resultater jeg har opnået ved at inddrage healingsmassagen på egen klinik, har imidlertid gjort så stor en forskel for mine klienter, at arbejdsmetoderne ikke er til at overse. For hvert modul du tager hul på, vil du opleve, hvordan dine uddannelsmæssige fremskridt kommer dine klienter tilgode.

Terapeut og Healings-massør for kun 1.750 kr månedligt

Betaling sker som udgangspunkt med depositum ved tilmelding, samt for hvert modul, med mindre andet er aftalt.

Har du brug for anden betalingsaftale, kan du trygt kontakte kursuscenteret på info@finddigikkkeismerte.dk, for at få tilsendt forslag til hvordan du kan tage hele uddannelsen som Terapeut og Healings-massør for kun 1.750 kr månedligt og betale sidste afdrag sammen med endt uddannelse.

Prisen dækker undervisning, undervisnings materiale samt kaffe/the i pauser.