MASSAGE | HEALING | TERAPI
UDDANNELSER & KURSER

V/ Mona Kyed

TILMELD DIG HER

MASSAGE | HEALING | TERAPI |
UDDANNELSER & KURSER

V/ Mona Kyed

Tilmeld dig nu

VI TILBYDER

Hos FIND DIG IKKE I SMERTE” tilbyder vi behandling med massage, terapi og andre alternative behandlinger, din primære underviser/behandler Mona Kyed.

Mona Kyed har drevet en succesrig klinik siden 2003, og har uddannet sig løbende til at kunne bruge, og undervise i de forskellige former for massage og terapi. Med hensyn til længerevarende uddannelser er det stillet i bero og der henvises til de online kurser/uddannelser du kan se på hjemmesiden.

På Wellness og par- massage kurser og uddannelser, undervises der ud fra de mangeårige uddannelser og erfaringer, Mona Kyed har med massage i egen klinik siden 2003.
På Uddannelserne ligges der vægt på at du får trænet de forskellige teknikker, men der er samtidig stort fokus på din egen personlige udvikling, som massør og behandler. Vores fælles mål er at du bliver godt rustet til at arbejde med massagen, både som massør men også som menneske.

Du vil opleve hvordan dine kundskaber omkring kroppen, psyken og massagen vil blive udviklet for hvert undervisnings modul. For hvert modul vil du føle, at du har fået en større og dybere viden, en viden der gør, at du føler dig klædt godt på, til at give dine kunder eller din partner en sikker, behagelig og smertelindrende behandling.
Du vil få demonstreret teknikkerne, men kommer også til at arbejde med de lærte teknikker, både som giver og modtager. Vores mål er at du, efter endt uddannelse, føler dig klædt på til at udføre massage og terapi på en professionel måde.

EN UDDANNELSE FOR ALLE

Kurserne og uddannelserne henvender sig til alle, både til dig som ikke før har givet massage, og til dig der allerede er behandler, men som ønsker ekstra redskaber at arbejde med, eller blot ønsker at tage hånd om din personlige udvikling.

Massør Uddannelser

wellnessmassør

 

 

Massage Kurser

Wellness | Parmassage

 

 

FIND DIG IKKE I SMERTE UDDANNELSER OG KURSER

Hos “FIND DIG IKKE I SMERTE” har du mulighed for at uddanne dig til professionel massør, eller tage kurser i Wellnessmassage og Parmassage/Babymassage.

Vælger du at uddanne dig til massør, kan du vælge at uddanne dig som Eksamineret massør, eller tage de kortere uddannelser uden eksamen.
Uddannelserne er opbygget i moduler, og du kan se mere om indhold og varighed, af de enkelte massør uddannelser, ved at finde dem i menuen, øverst til højre på siden eller ved at klikke på punkterne herunder.

MASSØR UDDANNELSER

 

EKSAM. MASSØR UDDANNELSER

 

BOOK ET GRATIS ONLINE INFOMØDE

Ønsker du at høre mere om Find dig ikke i smerte, kurser og uddannelser, kan du booke et gratis online infomøde med Mona Kyed via vort booking system.

Online kurser og uddannelser i massage

Jeg ligger ikke kun vægt på den fysiske del I MASSAGEN.
Derfor kan du med fordel købe mine små videoer, og spare penge når det fysiske er nok.

Kursus materiale til wellness massage uddannelse

Kursus materiale til Wellness massage uddannelse

Med denne online uddannelse får du skriftligt materiale og video der lærer dig at udføre en professionel welness massage.

Kursus materiale til wellness massage uddannelse

Wellness massage uddannelse video

Med denne online uddannelse får du skriftligt materiale og video der lærer dig at udføre en professionel welness massage.

Mindre kurser i massage

Ansigt og hovedbund - massage

Online kursus - massage - ansigt og hovedbund

Arme - massage

Online kursus - massage - arme

Ben - massage

Online kursus - massage - ben

Arme - massage

Online kursus - massage - brystkasse

Ansigt og hovedbund - massage

Online kursus - massage - lænd og baller

Arme - massage

Online kursus - massage - mave

Ben - massage

Online kursus - massage - nakke

Arme - massage

Online kursus - massage - ryg

MONA KYED

At arbejde med mennesker har altid været min passion. Tilbage i 2003 åbnede jeg min første klinik, og jeg fandt hurtigt ud af at, det at hjælpe mennesker til smertelindring var min helt store passion. I min søgen på at finde ind til årsagen til smerten og hjælpe mennesker til et bedre liv, har jeg løbende uddannet mig, og er konstant nysgerrig på mere viden.

jeg tilbyder kurser og uddannelser i forskellige former for massage og terapi.

Du finder info om de forskellige uddannelser og kurser her på siden, eller ved at kontakte mig på mail eller telefon.

Mona Kyed