Baby zoneterapi & baby massage

Baby zoneterapi kan gøre underværker

En grundig omgang zoneterapi til de små fødder kan gøre underværker. Hvis baby har ondt i rykken/nakke, maven, gylper eller er urolig og har søvnproblemer. Der behøver ikke gå mange uger, fra baby er kommet ud af maven, til du kan give den lille lidt kærlig velvære i form af blid zoneterapi. Med zoneterapi kan du styrke babys immunforsvar, sætte gang i fordøjelsen og skabe trivsel og velbehag.

Jeg vil gerne fortælle om at jeg her senest har taget denne baby uddannelse som en tillægs uddannelse efter at havde været behandler i over 10 år, hvor jeg har behandlet voksne og børn ned til 7 år ville jeg nu også have viden om de mindste. Først øvede jeg på en dukke, dernæst søgte jeg via FB babyer og forældre der ønskede at stille deres babyer til rådighed for behandling med zoneterapi og baby massage. Jeg kendte ikke disse på forhånd, hvilket gjorde det hele mere rigtigt for mig.

Først skulle jeg skabe kontakt til en baby jeg aldrig havde set før, og så skulle jeg behandle babyen. Spændende hvordan disse babyer og ikke mindst mødrene ville reagere. Jeg har lært meget at virkelighedens babyer og små børn, ikke mindst dem der ikke lige havde lyst til at jeg trykkede dem under fødderne eller ”aede” dem 🙂

En tak skal lyde til alle forældrene både jer der kom trofast 1 -2 gange på en uge, samt jer jeg måtte takke nej til fordi jeg havde flere henvendelser en jeg havde brug for, en dag lå der hele 12 henvendelser, så jeg var nød til at vælge ud. Jeg har løbende fået tilbagemeldinger fra disse forældre, om hvordan deres baby reagerede på behandlingen. En af mødrene har sagt ja til at stille op og fortælle om behandlingen m.v. og i kan se hende og hendes baby Nelly under personberetninger her på siden.

Se video med baby zoneterapi her