Hvad siger Kunderne

Her er et udpluk af det kunderne fortæller

eksamineret terapeut og healings massoer_600_384_

Terapi og Healings massage

“Har været igennem samtale og massage, healing. Det med at man har både samtale og massage på en gang er bare så meget breder, da der er tid til at komme dybere ned i sjælen og dermed frinde ro i både krop og sjæl og glæde. Det har giver mig ro og værktøj til at kunne komme videre i min hverdag, både på job og privat, så jeg ikke bliver i den samme onde ring, det med at der er tid til at tale sammen så kan man se tingne fra en anden side giver ro

Jeg kan varm anbefale at man skal prøve samtale og massage.

De få gange jeg har været til samtale ved Mona har været bedre, end de gange jeg har været ved psykolog.

Det er ikke sidste gang jeg skal prøve det.”

Brita Hansen

Afdøde kontakt

“Jeg havde ikke i forvejen erfaring med afdøde kontakt udover det jeg havde set på tv og hørt om fra andre. Derfor var jeg meget skeptisk, meget urolig og en smule nervøs. Kunne jeg nu bruge det til noget, og kunne det overhovedet virke for mig. Jeg håbede især på at jeg måske kunne få kontakt til to af mine bortgåede bedsteforældre, som jeg føler et meget stort savn til.

Samtalen foregik over Skype, med video opkald. Mona var meget venlig, varm og imødekommende, og jeg følte mig tryg, rummet og hørt hele vejen igennem. Jeg følte jeg fik en stor gave med mig fordi Mona lyttede til mine spørgsmål, og sørgede for jeg var med hele tiden. Ligeså var det meget behageligt for mig at Mona gjorde meget ud af at sikre sig jeg var okay, også da sessionen var slut.

Jeg fik lov til at opleve begge mine bedsteforældre, og høre dem igennem Mona. Det var en dybt rørende og helt igennem fantastisk hjertevarm og healende oplevelse. Jeg er virkelig benovet og taknemlig over hvor dygtig Mona er, og hvor meget healing der er forbundet med hendes afdøde kontakt. Jeg er bestemt ikke afvisende fra at prøve det igen, for jeg føler mig så let og elsket efterfølgende. Jeg føler mig ikke så alene mere, tak.”

Louise. P. Rotbøl

“Min navnesøster har med massage og healing fjernet konstant hovedpine og muskelspændinger. Jeg er blevet smidig og løsgjort. Kommer jeg med en smerte, er den væk inden jeg går ud af døren. Jeg kan ikke undvære den dejlige afslappende massage, men kan nu nøjes med lidt vedligehold. Hendes rolige væsen og kompetente hænder er absolut et besøg værd. :)”

Mona Kronholm Geertsen

“Fik en fantastisk behandling i gave af min skønne søster. Kan varmt anbefale Mona” 

Maj-Britt H. G. Hessellund

“Jeg er SÅ glad for at have en dygtig bahandler som Mona her i Morud. Det er altid rart at komme hos Mona – hun er sød, forstående, dygtig og ikke mindst yderst professionel.

Mona og hendes kyndige hænder har hjulpet mig i godt et år nu og jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger.

Jeg har blandt andet nydt godt af Monas afspændings massage – som er helt fantastisk. Jeg må indrømme at jeg ikke helt troede at det ville gøre en SÅ stor forskel om jeg fik fysiurgisk massage eller afspændings massage, men de 2 behandlingsformer kan slet ikke sammenlignes. Jeg oplever en helt ubeskrivelig indre ro og samtidig har jeg fået helt utrolig meget overskud både mentalt og fysisk :-)”

Tina Marie Brok Jensen

Behandling af 2 døtre

“Jeg sender, lige en kort beskrivelse om, hvordan Nellie reagerede efter massagen.

På mig virker det som om, at du har fået sat gang i hendes tarme. Hun har afleveret to fyldte bleer, hvor der normalt ellers godt kunne gå nogle dage i mellem.

Hun har gylpet, hvilket hun ikke har gjort før. Hun virker mere tilpas, altså hun har været en glad pige i dag timerne. Vi havde en urolig nat, natten efter vi havde været ved dig.

Så min konklusion er, efter første behandling, at det du har gjort, har hjulpet vores lille pige, hvertfald for nu 🙂

Så vil jeg også gerne sige, at du er enormt god til at håndtere/tackle Nellie. Hun er smilende og tilfreds i dit selskab, det gør mig rolig som mor og jeg har ingen problem med, at skulle overlade hende i din “varetægt”:)

Du virker rolig af sind og det føles som om, at Nellie kan mærke dette og at det derfor smitter af på hende 🙂

Alt i alt, en rigtig god oplevelse for os begge :)”

Anita tilføjer efterfølgende:

Vedr. Behandling af Bella

Jeg ville lige give en tilbagemeldning efter du har behandlet, min 4 årige datter, Bella.

Bella hun nød hendes massage. Inden vi kom til dig, kunne jeg mærke på hende, at hun var stresset. Hun er lige blevet storesøster og hele hendes verden er derfor blevet vendt på hovedet. Jeg har sjældent set hende være SÅ saglig:) hun nød det virkelig. Og nu, i tiden efter, er hun blevet sig selv igen. Nu er hun rolig omkring hendes lillesøster og knap så opmærksomhedssøgende. Det er som om, at fordi jeg satte fuld fokus på hende, i tiden ved dig, viste jeg hende samtidig, at hun stadig er stjernen! At jeg stadig godt kan se og mærke hende og hun har derfor ikke haft behov for, at vise mig andet. Hun er nu en rolig, afslappet og glad pige igen 🙂

Jeg vil takke dig mange gange, du har virkelig givet os vores hverdag tilbage og glæden ved nu, at være 4 i stedet for 3 🙂

Anita

D-Tox

“Jeg Ester D, Kristiansen har sukkersyge og hertil følger skinnebenssår. Efter nogle behandlinger med Elmedistraal begynde mine sår at hele og sårene faldt helt af, nu ca. ½ år efter har jeg stadig ”pæne ben” (uden sår) selvom jeg ikke har kunnet vedligeholde de ca. 20 behandlinger jeg fik i sommers. D-Tox udrensnings kuren har jeg også prøvet, dette var en positiv oplevelse og min krillerhoste er holdt op efter denne ene behandling.”

Ester D, Kristiansen

Elmedistral V

“Hej Mona. Behandlingen for blodomløbet i benene har allerede virket således at jeg allerede nu kan skifte til vedligeholdelses behandling, det var rart igen at få varmen tilbage i de ”gamle” ben. Det er mit indtryk, at dine helt nye moderne apparater (elmedistraal V) i høj grad bør tildeles en del af øren for det gode resultat. Atmosfæren og betjeningen er perfekt. Venlig Hilsen og god vind fremover.”

Niels Rasmussen

Tak for en god behandling

“Har i mange år haft meget kolde fødder, hvilket du mente at kunne afhjælpe med D-Tox spa og derefter 20 Elmedistraal V behandlinger.

For ca. 3 måneder siden fik jeg så 20 behandlinger hos dig, og det har haft en rigtig god effekt, så jeg nu altid har en behagelig temperatur i mine fødder – og det er jo dejligt.

Så du havde ret Mona!”

Kai Pedersen

I dag August 2014 hvor Kai stiller op til Foto tilføjer han: “Jeg vil slet ikke undvære det. Jeg har fået det meget bedre. Ja selv min tendens til at dejse om er fuldstændig væk. Jeg kommer 1 x månedligt til en vedligeholdelses behandling. Og det er det hele”, siger en glad og yderst tilfreds.

Massage

“Jeg har, gennem længere tid, jævnligt gået til massage hos Mona Kyed, med stor tilfredshed. Jeg har lidt meget af spændingshovedpine og af og til døjet med ondt i ryggen. Begge dele har Monas massage hjulpet mig med. Mona kan hurtigt finde de punkter, som er skyld i smerterne og på en behagelig måde få dem masseret/trykket væk.

Jeg kan kun anbefale andre, med ømme muskler og smerter i kroppen, at kontakte Mona.”

Ulla Larsen, Morud

Mit navn er Elisabeth. Jeg har fået 2 behandlinger med D-Tox Spa, og jeg syntes allerede det har haft stor effekt på mig. Jeg har tit haft ømme led når jeg var træt, næsten en slags ”vokseværk” men efter behandlingen har jeg næsten ikke mærket til det plus at jeg har haft mange perioder med blærebetændelse og inden den første behandling kunne jeg mærke der var en på vej, men allerede dagen efter var symptomerne væk. Så jeg kan kun anbefale at prøve D-Tox spa. Det har i hvert fald hjulpet mig.

Elisabeth

Elmedistral V

“Mine erfaringer med Velvære og Balance klinikken (nu kaldet. Massage og velvære. Find dig ikke i smerte) har været positive. Mit kredsløb i mine ben, var ikke gode, så jeg fik 20 behandlinger med Elmedistraal. Da min ryg (lænd) heller ikke havde det for godt, begyndte jeg også at få massage (skønt) Ja det var rigtig lækkert. Når vi så var i gang med massage, supplerede vi kredsløbets løbebane med kongemedianen. Så nu er uroen i benene væk. Vil herefter have massage 1 gang om måneden om ikke andet, så for velværets skyld.”

anonym

Elmedistral V

“Så er jeg ved at være ved vejs ende med de 20 behandlinger jeg har ikke haft krampe eller urolige ben. Siden jeg startede på Elmedistraalen. Den ”sovende” hånd har jeg heller intet mærket til. Mit blodtryk som altid har ligget lige på grænsen til at være for højt, er nu meget flot (ifølge lægen).Så jeg vil helt sikkert fortsætte i det omfang der kan blive behov for det”

B. Gredia

Elmedistral V

“Der var 3 væsentlige ting, som jeg håbede at behandlingen ville afhjælpe. 1) Mit højre øje der om morgenen ved en let berøring smertede som knive i det. Det er fuldstændigt væk nu. 2) En hård knude bag mit venstre knæ er fladet ud og er blød (behandlingen blev hver gang foretaget på venstre ben lige over andel). 3) Nogle af mine tær på begge fødder har været helt følelsesløse, det er ikke helt forsvundet, men er i bedring. Som sidegevinst bliver mit tarmsystem renset ud nogle timer efter en behandling. Jeg har også lagt mærke til at jeg har fået meget varme fødder især om aftenen og årene på min venstre fod er blevet meget tykkere, så blodcirkulationen er blevet væsentlig forbedret – Ja i hele kroppen. Jeg kan mærke en tydelig forandring til det bedre. Det har samtidig været en afslappende og behagelig oplevelse at være i behandling hos Mona.”

Iben Jepsen Ryslinge

Elmedistral V

“Efter jeg havde fået konstateret åreforkalkning i mit venstre ben og lægen og sygehus ikke kunne hjælpe mig, så måske alternativ behandling. Jeg læste en annonce i søndagsavisen, vi prøver, det skader ikke at prøve, jeg fik ½ times prøvebehandling af Mona. Jeg kunne mærke en, forandring så jeg fortsatte. Fra at kunne gå, hele vejen rundt med store smerter, kunne jeg efter 4. behandling det samme, samt Fakta Og hvad der før var en plage, gør jeg det med fornøjelse nu. Jeg går stadig til behandling og nyder hver dag at kunne gå uden smerte og træde krøblingen til min bil ud. Mange tak til Mona.”

Venlig hilsen I. S.

D-Tox

“Kære Mona. Da jeg begyndte hos Mona i november måned, var jeg meget træt og sløv. Men efter at jeg bare har været der et par gange kunne jeg mærke at der skete noget med min krop, jeg fik mere energi og efter at jeg har gået der mange gange føler jeg nu at jeg er mere frisk og har lyst til at lave mere end jeg plejer, det er uhyggeligt hvor meget man har af affaldsstoffer i sig. Jeg er glad for at gå der, mig og min mand går en gang om ugen, for at holde det nogenlunde ved lige. Det er rart, når som jeg tager mange piller.”

Gurli Kjær

Elmedistral V

“Kære Mona Kyed. Jeg vil gerne udtale mig jeg starte op med behandlinger den 30-7-2007 så jeg har jo haft en del behandlinger men i starten fik jeg lidt hovedpine men det var kun et par gange så var den væk. Jeg har sukkersyge og er på insulin og har ikke haft megen føling i mine føder men det skal jeg love for at ELMEDISTRAAL V har hjulpet på også på mine hævede ben og finger. Da jeg går til kontrol på Steno har mit blodsukker svinget meget men det gør det ikke mere. Det har været på 6 over meget lang tid og det er meget flot siger de der ude. Så jeg er meget tilfreds. Den 1. Oktober fik jeg e ny hofte og går til genoptræning og de siger at alle de behandlinger jeg har fået med ELMEDISTRAAL V er med til at hjælpe mig godt i gang så det er jo rart at hører for jeg skal sener have et nyt knæ, så jeg får stadig behandlinger med ELMEDISTRAAL V en gang om måneden. Jeg håber at andre der har sukkersyge og andre skavanker læser dette og får lige så meget glæde som jeg har af ELMEDISTRAAL V.”

Elmedistral V

“Mit navn er Eva –Maria Gerlach. Jeg har fået det bedre, sover mere roligt samt at min krop fungere mere normalt hvor der før var lidt bøvl = Jeg døjer med at mine finger – foder – kriller helt vildt, samt svedetur, så man vågner 5-6 gange i døgnet, hvor man skal sove, så man klarer dårligt dagen. Nu efter nogle behandlinger. Vågner jeg kun 1 gang og mit kriblen er taget meget af. Så jeg regner med at det helt eller går meget retur. Det glæder jeg mig til. Har også prøvet en fod ud rensning (D-Tox) Det var dejligt. Det har også sat skub i tingene. Kan kun anbefale dette.”

Eva