EKSAMINERET TERAPEUT & HEALINGSMASSØR

Bliv eksamineret Samtaleterapeut & Healingsmassør

Samtaleterapeut- og Healingmassør uddannelsen afsluttet med eksamen, er for dig der gerne vil have et eksamensbevis på dit uddannelsesforløb. Eksamen foregår efter gennemførelsen af hele uddannelsen og består af 2 skriftlige opgaver, samt en praktisk og en terapeutisk opgave.

Uddannelsen strækker sig over et forløb på 1,5 år, med undervisning i 6 moduler af henholdsvis 50 timer og gruppearbejde. Herudover 2 specialer efter eget valg, hos Find dig ikke i smerte, samt minimum et forløb som hjælper på grundforløbet.

I perioderne mellem de enkelte moduler, kan du med fordel arbejde med de teknikker og metoder du lærer, på din egen klinik. Uddannelsen opfylder statens krav til professionel uddannelse og opfylder kravene til momsfritagelse.

Ordblind – Er du ordblind, og har svært ved at gennemføre en skriftlig eksamen, kan den skriftlige del af eksamen erstattes med en mundtlig eksamen..

 

Hvorfor uddanne sig som Samtaleterapeut- og Healingsmassør?

På uddannelsen lærer du de grundlæggende terapeutiske teknikker indenfor massage, healing og samtale, samtidig med giver uddannelsen dig en stor baggrundsviden som er brugbar i dit videre arbejde som Samtaleterapeut- og healingsmassør.

Under uddannelsen arbejder vi med fordybelse i de psykiske aspekter, der hører til hver kropsdel. Samtidig med at du lærer at behandle og hjælpe andre, arbejder vi også med din egen udvikling, så du kan blive en god terapeut.

Hele uddannelsen incl. Afspændingsmassøruddannelsen, har en varighed af 2,5 år. Uddannelsen henvender sig til dig, der allerede har en praksis og ønsker at udbygge din viden, samt til alle der ønsker at åbne egen klinik.

 

Det lærer du på uddannelsen

Hos Find dig ikke i smerte kurser lærer du at give omsorgsfuld, respektfuld og rolig behandling, hvor du kombinerer behandling af krop og psyke. På denne måde får du en markant dybere virkning end en pågående fysiologisk smertebehandling. Som Terapeut- og Healingsmassør lærer du at nå meget længere og dybere i dine behandlinger, fordi vi møder krop og sind på en nærværnede, omsorgsfuld og målrettet måde.


Uddannelsen indeholder følgende moduler:

• Arbejde med grounding i healingsmassage og samtaleterapi 50 timer
• Gruppearbejde 25 timer
• Arbejde med fortid i healingsmassage og samtaleterapi 50 timer
• Gruppearbejde 25 timer
• Arbejde med fortid som forsvarsmekanisme i healingsmassage og samtaleterapi 50 timer
• Gruppearbejde 25 timer
• Arbejde med udtryk i healingsmassage og samtaleterapi 50 timer
• Gruppearbejde 25 timer
• Arbejde med modenhed i healingsmassage og samtaleterapi / Moms og Skat 50 timer
• Gruppearbejde 25 timer
• Arbejde med tab og døden i samtaleterapien 50 timer
• Gruppearbejde 25 timer
• Arbejde som hjælper på afspændingsmassage uddannelsen 50 timer
• 2 specialer efter eget valg hos Find dig ikke i smerte
• Gruppearbejde 40 timer pr. speciale

 

Tid:

Uddannelsen er tilrettelagt i moduler af henholdsvis 50 timer, efterfulgt af gruppearbejde. Hvert modul på 50 timer afholdes på en uge fra mandag – fredag, og med ca. 2 måneders mellemrum. På den måde er der mulighed for at arbejde med de tillærte teknikker og metoder mellem modulerne Gruppearbejdet tilrettelægger I selv i gruppen..

Undervisningen foregår mandag til fredag kl. 9-19

Holdstart i september måned.

Sted:

Uddannelsen forgår i naturskønne omgivelser, tæt på skov og sø, i Morud tæt på Odense.

Har du brug for overnatningsmulighed i forbindelse med uddannelsen, henvend dig gerne til kursuscenteret for mere information.

Pris:

5.200 kr. pr. modul (50 timer + 25 timers gruppearbejde)

5.200 kr. for eksamen

▸ Ønsker du uddannelsen uden eksamen, så klik her og læs mere

FÅ TILSENDT DATOER FOR KURSUSSTART

Ønsker du at modtage startdatoer for kurser og uddannelser, kan du udfylde formularen her, og du vil herefter modtage en opdateret liste med startdatoer for uddannelser og kurser pr. mail, inden for 3 hverdage.

Udfyld og få tilsendt info om kursusstart

15 + 5 =

Praktiske oplysninger:

Da uddannelsen lever op til statens krav på området, har du mulighed for at afslutte din uddannelse med eksamen. Eksamen er frivillig, og består af to skriflige* opgaver, en praktisk og en terapeutisk.

Du må maksimum have 10% fravær på overbygningen. Bliver du uventet syg, vil du blive tilbudt at deltage som gæst på et tilsvarende modul og uden yderligere beregning.

Du kan tage uddannelsen, hvis du har afsluttet afspændingsmassøruddannelsen hos Find dig ikke i smerte kurser, også selvom denne ikke er afsluttet med eksamen.

Der udstedes diplom efter endt udddannelse, såfremt alle moduler er gennemført.
*Den teoretiske opgave kan klares mundtligt hvis du er ordblind, eller af anden årsag ikke kan gennemføre en skriftlig opgave.

Skulle du mod forventning ikke bestå ved første eksamen, kan du gå om uden beregning.

Ved tilmelding til kurset betales et depositum på kr. 1.500. Restbeløbet indbetales inden kursusstart, med mindre andet er aftalt

 

En personlig note:

Da jeg efter mange års erfaring med fysiologisk massage, stødte på healingsmassage, var jeg meget skeptisk. De mange resultater jeg har opnået ved at inddrage healingsmassagen på egen klinik, har imidlertid gjort så stor en forskel for mine klienter, at arbejdsmetoderne ikke er til at overse. For hvert modul du tager hul på, vil du opleve hvordan dine uddannelsesmæssige fremskridt kommer dine klienter tilgode.