Hvad siger Kursisterne

Jeg har stillet 4 spørgsmål til mine kursister efter en endt kursusdag – Her kan du se svarene

eksamineret terapeut og healings massoer_600_384_

Din kommentar til dagens undervisning?

“Dagens undervisning har været dybt informationsrig – (dag 2 på grundkursus) uden jeg er blevet for mættet. Mona er simpelthen en fremragende formidler, som forstår afgrænsning og balance efter hvor jeg er i min læring. – Jeg syntes hele dagens forløb – teori der bygger videre på dag 1 har været fantastisk” – Eira

“Jeg var rigtig glad for vores skovtur og formålet med en. Jeg var også glad for muligheden at dele mine tanker, oplevelser og overvejelser bagefter. Det er også godt at se massagen igen, at modtage den og at give den”

“Jeg syntes dagen gik rigtig hurtigt – og det betyder rigtig godt :)”

“Jeg syntes godt om undervisning. Du er god og lige så grundig som på Kilden” – Svend

“Grundig, kompetent, rolig”

“Glad for at se massagen (hele forløb) igen. Rigtig god ”greb” om meditationen og forberedelsen med den og massagen. Det var rart at give massagen og mærke min egen udvikling. Jeg er glad for feedback” – Tatiana

“(Undervisning under korona/online) Det har været en spændende dag både pga. selve emnet og de potentiale tekniske udfordringer/vilkår”

“Igen en berigende dag – både i undervisning, ny viden og forståelse og indtryk. Polarisering er fantastisk!”

“Jeg var rigtig glad for at se massagen igen og med mulighed for at bevæge os rundt for at se alt bedre. Jeg kan lide tempoet for undervisning og intensitet”

“Jeg syntes godt om. Tempoet – formen – alle bliver mødt”

“Jeg kunne rigtig godt lide at vi var så få, og det var så intens og personligt og TRYGT – det er meget vigtigt for mig. Tusind tak for at have skabt dette” – Tatsiana

“Det har været en alsidig dag – sansninger, massage på en udefra, ny teori – meget og godt”

“En rigtig god dag med endnu en udfordring!”

“Godt med at kursister skal skrive på tavlen, så det sidder bedre fast i hukommelsen. Godt med eksempler – super godt.- super godt med synet af ”forkert påklædning” smykker, parfume osv.”

“Jeg elsker onsdage hvor vi/jeg går en sansnings tur. Og denne gang gik jeg den alene – og det far så fint, så jeg kunne vvirkelig fordybe mig og give min ”udelte” opmærksomhed til mine egne oplevelser og indtryk. Og jeg blev virkelig belønnet for det da jeg bl.a. fik lov til og mulighed for at observere et svanepar opslugt i deres kærlighedsritual ud i vandet” – Tatiana

“En dyb, hjælpsom undervisning. Som gav ro..Skovturen var uforglemmelig i smukt regnvejr for mig”- Inger Agnete Diemer

“Skovturen var en del af undervisningen – den skabte glæde, ro, balance og fællesskab”

“Endnu en dejlig lærerig dag. Hvor er det også vidunderligt at fokus var på frigørelse og leg”

“En meget personligt undervisning. Lærte om dyb fundamental modtagelse – af feedback – svært men nødvendigt”

“Hvor har jeg lært om vigtigheden/betydningen af og behovet for grounding, Afrensning, og hvordan kroppens dybe instinktive intelligens formår at ”gemme” info i små depoter… Og med rette vejledning og støtte, samt grounding og afgrænsning kan energen i de ”depoter” sættes fri i bevægelse og kroppen kan således mærke støtte, healing af psyke/sjæleliv/ånd og selvfølgelig de fundamentale problemer lindres”

“Den fleksibilitet der ligger i nogle gode og trygge rammer som du, kære Mona formår at bevare, og tilbyde/sørge for. Tusind tak for det. Jeg fik mine udfordringer i dag – tusind tak for hjælpen, støtten og forståelse” – Tatiana

“Jeg var meget forventningsfuld til begyndelsen af denne modul – psykisk massage og blev selvfølgelig ikke skuffet 🙂 meget spændende og lærerigt, berigende igen igen”

“Dagene går sådan for mig her at jeg er i nuet – der sker mange ting i mig undervejs – det er godt”

“En intens lærerig dag, hvor jeg også synes at jeg blev udfordret fysisk. Det var godt bla. fordi jeg synes selv jeg klarede den udfordring”

“Dagen er gået utroligt hurtigt ! 9 timer har føles som 1 time. Stor udfordring at give ”frøstilling” men lærerigt, skal øves…”

“Som hjælper som meget tydelig kan huske min egen tid og oplevelse af kurset som det var, har jeg selvfølgelig lagt mærke til at den jer er anderledes – og det betragter jeg som positivt fordi der tager du Mona præsis stillig til de behov der er nu, med ny elev. Stor respekt for det” –Tatsiana 

Hvad synes du specielt godt om?

“Jeg syntes godt om alt vi har haft – og hvor meget mening det giver at samle op på det hele på den måde vi gjorde. Jeg har været så glad for at være med som hjælper – Tusind tak, Kære Mona, for denne gave” – Tatsiana

“Dejligt at se hvor meget vi kunne huske da vi skulle massere og hvor rolige modtagerne var. Godt at vi fik masseret andre/fremmede. Hvor er vi kommet langt på få dage. Fint at vi tager hensyn til hinanden”

“Teori gennemgang. Godt at få deltager til at tænke selv, i stedet for at få det hele serveret”

“Vores åbenhed, deling, eksampler, udveksling. Vurdering, analyse, frebaek, ris og ros”

“At være sammen, at blive rummet med så stor kærlighed”

“Dejlig meditation. Dejlig at få to massager. God tavle undervisning”

(online undervisning under korona) “Det var dejligt og interessant at gå i dybden med de to øverste chakra. Det var fantastisk at prøve/lave sansning øvelser igen – de gør mig simpelthen glad fordi det er ret sjovt, overraskende og lærerigt. Jeg er glad og taknemlig for vores dybere samtale om spiritualitet. Jeg er glad og taknemlig for healing jeg fik mulighed for a modtage”

Generelt: “Jeg er blevet glad for at vi ikke får at vide hvad vi skal lave/have den næste dag i forvejen. Jeg har forstået og værdsat formålet med det”

“Den måde dagen var opbygget på. Det var rart at give massage til en person udefra. Jeg er glad for at vi bliver kastet ud i det. Glad for fredback”

“Turen i skoven. Gode forklaringer og guidning”

“Det var godt at give massage uden guidning og beskrive den bagefter fra min egen perspektiv og selvfølgelig at få din lærerige feedback”

“Godt med opsummering fra dagens undervisning at prøve igen de greb som var svære at lave og svære at huske”

“Sanseturen er en genial opfindelse! 🙂 På den arbejder vi virkelig med vores fine sanser, øver os endnu mere og på en meget naturlig, behagelig og oplagt måde i at være i nuet (og det er jo netop det vi skal når vi giver massagen) – og den (turen) giver en skøn farve, tone og stemning til hele eller resten af dagen”

“Jeg kan rigtig godt lide at vi går i dybden af chakraerne, deres dybe aspekter, symboler, elementer, farver, vokaler, sanse – hvad de er forbundet med, deres udvikling…- og alt det er netop relevant ikke ”kun/bare” for massagen, men for vores liv og spirituel udvikling generelt. Jeg syntes det er enormt spændende og givende at gå i dybden på den måde” – Tatiana

(online undervisning under korona) “Det var en god dag. Igen var det godt med interaktionen hvor jeg også kunne bidrag med min viden og forståelse af chakra. Jeg kan også rigtig godt lide at til sidste opsummerer vi alt vi har gennemgået i løbet af dagen. Det var godt at give en guidet massage igen. Og jeg savner selvfølgelig at få den selv”

“Jeg syntes rigtig godt om at jeg i dag fik støre frihed i min massage, til selv at bestemme hvor lang tid jeg var de forskellige steder. Mit fokus var virkelig på at give massagen med polarisering . Det er jeg meget taknemlig for fordi jeg syntes det er på et godt tidspunkt i uddannelsen. Tak for alle ros og ris, gode råd og fif. Meget pædagogisk og menneskeligt – det sætter jeg stort pris på”

“Turen er en rigtig god ting – så rytmen skifter og sanserne skærpes. Rigtig godt at massere en udefra, så man bliver ekstra opmærksom – tak for alle kommentarerne”

“Åbenheden vi har. Dybden vi oplever”

“Din guidning er rigtig god og du er god til at komme med uddybninger og eksempler. Dagen sluttede til tiden og ikke så sent som i går”

“Du er rigtig god til at guide under og mens man giver massage. Man bliver udfordret”

“Stille og rolig dag. Fin teori. Gode teknikker i massage – Brugbar

“Turen i skov/land/by fantastisk sansetur. Meditativ dans. Fantastisk at byde en fremmed ind til behandling”

“God meditation med bevægelser, god øvelse bagefter udendørs. Det var godt at give og modtage massagen. Dagen gik i et flow”

“Mine hænder og min ny-vundne kontakt med dem/gennem dem. Wow. Hvor har jeg længtes efter fysisk kontakt. Ikke som i ”at have kroppe at røre ved”- men som i at bevare og være i og mærke kontakt uden sansning” – Eira M Wiese

“Fantastisk, dybe, meget givende øvelser og oplevelser. Jeg fik så meget bearbejdet. Og så meget mere kærlighed både i livet og i massagen og healing. Og jeg elsker vores samarbejde, kommunikation og sammenspil. Taknemmelig og ydmyg tak”

Hvordan har dagen i dag været for dig?

“Rolig, givende, lærerig og spændende med megen ny indlæring for mig” – Inger

“Min dag i dag har helt overordnet været FANTASTISK” – Eira

“En dejlig, fantastisk, glædelig dag – som altid befriende og indholdsrig” – Tatsiana

“En meget givende dag – TAK”

“Dejlig, positiv, rolig dag- Tak :)”

“Dagen i dag – sidste dag i modul 1 – har været ganske rar. Jeg mærker at mætheden, opfyldtheden og entusiasmen, skiftes til at indtage mit indre rum. Tak for søjlen. Og tak for Monas usædvanlige skarpe sans for balance og stand. At være i ro, så at afbalancer. Dvs. hjælpe mig med at kunne afbalancere” – Eira M Wiese

“Det har været en rigtig stor dag for mig. Sandhed – glæde – ægthed – Tusind tak”

“Meget dyb og meget lærerig” – Eira M. H. Wiese

“Fantastisk dag i dag, har været meget afslappende for mig og meget behagelig på alle måder” – Tak

“Rigtig lærerigt – som altid. Godt med overraskelser”

“Nu er jeg i en anden rolle og det er også meget spændende og givende. Og det er et privilegium jeg er taknemlig for. ( tidligere elev, med som hjælper)” – Tatsiana 

Er der noget du tænker bør ændres?

“Jeg selv skulle have været mere forsigtig – men al den læring tager jeg med mig. Tak for endnu en rigtig god dag” – Tatsiana

“Jeg syntes ikke at noget ville være bedre hvis det havde været anderledes”

“Jeg forstår godt det ikke kunne lade sig gøre, men da Mona masserede Svend, ønskede jeg at vi kunne se mere og der kunne kommenteres” – Tatsiana

“Jamen jeg er så heldig og gudsbenådet at Monas videreførelse af >Kildens teknikker er alt jeg har fokuseret min modtagelighed efter. Og nar intet at sammenligne med. Det er et meget spændende, sårbart og ydmygt sted at være – inde i sig selv – som elev. Så jeg ønsker mig indtil videre intet anderledes” – Eira

“Intet- intet anderledes. Jeg er helt modtagelig, tryg og fuld af tillid til hvordan Mona har tilrettelagt det vi skal igennem. Mona Myagi. En af de to bedste lære jeg har mødt indtil videre på min uddannelse og helings rejse. Den anden var en maestro i plante medicin fra Peru. Så alt er såre godt :-)”

“Jeg vil faktisk gerne hve dine kommentar (som billede) så jeg kan kigge på dem igen – gennemgå dem igen- det vil faktisk hjælpe mig, at fokusere på det (når jeg ikke er på kursus, har fri) Tusind tak for i dag, kan se jeg skal tage flere notater ellers glemmer jeg det – men det er en kommentar til mig selv” –  Tatiana

“Lidt kortere dag/slut til tiden”

“Føler at jeg mangler mere pausetid”