EKSAMINERET

WELLNESS

MASSØR

Bliv eksamineret Wellnessmassør

Professionel uddannelse i wellnessmassage, henvender sig til dig, der ønsker at arbejde professionelt med afslappende helkrops wellnessmassage. På kurset får du et grundigt kendskab til kroppen og forskellige wellnessmassage teknikker. I løbet af online kurset vil du lære hvordan du udfører behagelig afslappende helkrops wellnessmassage, samt få en dybere indsigt i, hvilke områder af kroppen du kun må udføre behagelig blid massage og dermed undgå at forvolde skade på dine kunder.

Uddannelsen afsluttes med eksamen.

 

Hvorfor uddanne sig som wellnessmassør?

Med en uddannelse som wellness massør får du en dybdegående læring, og dermed den bedste forudsætning for at starte en karriere som eksamineret wellnessmassør. På wellnessmassageuddannelsen lærer du, hvordan naturlige og behagelige massagemetoder, kan vække kroppens ressourcer og give energi, så kroppens og sindets selvhelbredelses kræfter styrkes og vækkes til live. Wellnessmassage har fokus på at skabe afspænding, reducere stress og skabe fysisk og psykisk velvære og sundhed. Når du arbejder med wellnessmassage har du fokus på at give generel nydelse, men også at forfriske klientens livsenergi.

Som eksamineret wellnessmassør, giver du dine kunder tryghedsgaranti og en sikkerhed, for at du har en baggrund som massør. Desuden lærer du at passe på dig selv i dit arbejde som massør.

 

Det lærer du på uddannelsen

På wellnessmassage uddannelsen lærer du, hvordan man arbejder professionelt med massage og du bliver klædt på til at tage imod dine kunder på professionel vis. Vi arbejder med kundepleje og professionel behandleradfærd, men også om, hvordan du passer på din egen krop, når du behandler og hvilke arbejdsstillinger du kan bruge.

▸ Du kan i stedet for wellness massage uddannelsen også vælge wellness massage kursus, som ikke afsluttes med eksamen – Læs mere her

 

Tid:

Uddannelsen foregår via online kursus  læs mere her→

Eksamens sted:

Eksamen vil altid foregå på Granbakken 3, 5462 Morud, såfremt andet ikke er aftalt.

Pris:

3.500 kr. online kursus
1.500 kr. pr. deltager for eksamen

Skulle du mod forventning ikke bestå første prøve, har du mulighed for at gå op én ekstra gang uden beregning.

Online kurser og uddannelser i massage

Jeg ligger ikke kun vægt på den fysiske del I MASSAGEN.
Derfor kan du med fordel købe mine små videoer, og spare penge når det fysiske er nok.

Kursus materiale til wellness massage uddannelse

Kursus materiale til Wellness massage uddannelse

Med denne online uddannelse får du skriftligt materiale og video der lærer dig at udføre en professionel welness massage.

Kursus materiale til wellness massage uddannelse

Wellness massage uddannelse video

Med denne online uddannelse får du skriftligt materiale og video der lærer dig at udføre en professionel welness massage.

Mindre kurser i massage

Ansigt og hovedbund - massage

Online kursus - massage - ansigt og hovedbund

Arme - massage

Online kursus - massage - arme

Ben - massage

Online kursus - massage - ben

Arme - massage

Online kursus - massage - brystkasse

Ansigt og hovedbund - massage

Online kursus - massage - lænd og baller

Arme - massage

Online kursus - massage - mave

Ben - massage

Online kursus - massage - nakke

Arme - massage

Online kursus - massage - ryg

Praktiske oplysninger

Eksamen består af en teoretisk og en praktisk del, hvor du udfører wellness massage på briks. Forud for eksamen skal du fremlægge bevis på at du har udført wellnessmassage på minimum 10 personer.

En personlig note

Har du selv besøgt en massør og oplevet wellnessmassage, der ikke helt gav dig det du forventede? Med dette kursus får du de rette værktøjer til at give dine kunder en professionel wellnessmassage – en oplevelse der giver dem velvære og ro! Måske kender du selv det, at have prøvet en massage, hvor du hele tiden tænkte, flytter behandleren ikke snart fokus… og du ender med at være mere stresset end afslappet efter behandlingen. Med en professionel uddannelse som Wellnessmassør, lærer du at give en afbalanceret massage, der giver dine kunder velvære.