MONA KYED

At arbejde med mennesker har altid været min passion. Tilbage i 2003 åbnede jeg min første klinik, og jeg fandt hurtigt ud af at smertelindring var min helt store passion. I min søgen på at finde ind til årsagen til smerten og hjælpe mennesker til et bedre liv, har jeg løbende uddannet mig og er konstant nysgerrig på mere viden.

Jeg har følgende uddannelser/kurser: eksamineret Afspændingsmassør – eksamineret Samtaleterapeut- og Healingsmassør uddannet – Grundlæggende massage – kinesisk sygdomslære, meridianlære – øre akupunktør – grundkursus i EFT – certificat fra Elmedistraal – spa manicure – Baby zoneterapi – akupressur og energiterapi – speciale i Intuition – Speciale i Spectralhealing og drømmetydning – udvidet førstehjælp.

Jeg er uddannet fra Naturmedicinsk kursuscenter og Kursuscenter Kilden i Valby samt RAB godkendt.
Hele mit liv har jeg arbejdet med mennesker på forskellig vis – dels som behandler og dels som underviser i forskellige sammenhænge. Jeg elsker at videregive min viden både praktisk og teoretisk og med en uddannelse fra Find dig ikke i smerte kurser, får du en personlig og nærværende uddannelse, hvor der er tid til den personlige guidning, der gør dig til en god behandler.

I uddannelsessammenhæng beskriver mine medkursister og kollegaer mig som: omhyggelig, kærlighedsfuld, modig, opmærksom, dygtig, oprigtig, energifyldt, selvstændig, følsom nysgerrig, tillidsfuld, stærk, inspirerende, kraftfuld, handlekraftig, ambitiøs og som en person med stor indføling.

Jeg håber at se dig på et af mine kurser eller uddannelser.

Har du spørgsmål til kursusstedet, til mig eller mine kurser og uddannelser, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Mona Kyed