MONA KYED
– min rejse

Min rejse – Er en fortælling om hvordan jeg blev opmærksom på nye sider inden for behandler verden. Sider jeg troede jeg aldrig ville komme til at arbejde med men som jeg fandt ud af jeg rent faktisk gjorde uden at vide af det.

Har du en mening om min rejse du gerne vil dele med mig så tryk på KONTAKT øverst på siden her og skriv til mig. Skriv gerne om jeg må bruge din kommentar, ellers betraktes det som en personlig besked.

ADVARSEL – Dette opslag vil choker nogen.

Jeg vil fortælle om min rejse der startede på et kursus i 2015 og som langt fra slutter nu.

Min rejse har været fortalt i små afsnit på min fb side men her får du den i sin fulde længde. Krydret med en kommentar fra en god kollega, samt udtalse fra en af mine forsøgspersoner..

Mine rejse starter her

En dag i 2015 var jeg på kursus og traf en dejlig med-kursist der var healer. Jeg gav klart udtryk for at jeg ikke troede på healing. Vi talte om hendes behandlingsformer og mine behandlingsformer og jeg må tilstå at jeg blev lidt nysgerrig. En aften på hotelværelset sad jeg og søgte lidt på nettet og læste om healing og det endte også med at hun fik log vil at lave en healing på mig en af de sidste dage vi var sammen på kursuset. Hvad der skete under min healing vil jeg aldrig havde troet vis ikke jeg selv havde oplevet det.

Jeg lagde mig på briksen med et tæppe over mig og hun forklarede at jeg skulle lukke øjne, og at jeg bare kunne åbne dem vis der skete noget jeg ikke brød mig om, for så ville behandlingen stoppe. Hun fortalte mig også at hun ikke ville røre ved mig. I starten mærkede jeg ikke noget. Men så pludselig skete der noget. Kunne det være rigtigt?

Det føltes som om min højre arm flyttede sig, skulle jeg åbne øjne og se efter……..

Nej jeg var for nysgerrig, og heller ikke helt sikkert på om dette virkelig skete. Og jeg ville bestemt ikke stoppe behandlingen ved at åbne øjne for at se efter, så jeg blev liggende med lukkede øjne. Pludselig kunne jeg mærke at tæppet fald af min højre arm. OKAY dette skete virkeligt. Jeg husker ikke så meget andet om selve healingen. Men bagefter ville jeg vide hvorfor hun netop arbejdede med min højre arm, jeg havde ikke fortalt hende, hvad jeg fortæller jer nu. Mit højre håndled har været brækket og jeg havde ofte smerter i det. Hendes forklaring var at hun blot kunne mærke at hun skulle heale der, hun vidste ikke hvorfor. Først bagefter fortalte jeg hende at mit højre håndled har været brækket.

Mens vi sad og snakkede videre bad hun mig om at række mine hænder frem, hun kikkede på dem og spurgte om jeg var klar over at jeg kunne heale og viste mig et lys inde i mine hænder. Sikke noget pjat at sige tænkte jeg. Jeg troede jo ikke på healing så at sige at jeg kan heale var noget pjat i mine øre. Der var mange tanker der blev tænkt den efterfølgende tid. Og en hel del litteratur omkring emnet der blev pløjet igennem, på blot 1 måned havde jeg læst næster 3 bøger omkring healing og hvad healing er. Healing er ikke blot en ting, der er mange forskellige måder at udføre healing på. Nogen har hørt om fjern healing, eks. Behandler der healer igennem tlf mm og lad mig med det samme slå fast at det er ikke den form for healing jeg er tilhænger af.

En af de ting jeg bemærkede i min læsning var at healing faktisk er at arbejde med menneskers energibaner, noget jeg rent faktisk har gjort siden jeg tog min uddannelse som massør med kinesisk sygdoms-lære, Så giver det pludselig mening at min med-kursist påstod at jeg kan heale, dengang kaldte man det bare meridian massage:-)

Jeg må nok lige forklare. Medianbaner og energibaner er meget tæt forbundet, efter min mening, de ligger meget tæt op af hinanden i en menneskekrop. Dog er der den forskel at energibaner har vi både i kroppen og lige udenpå kroppen. Meridianbaner findes kun inde i kroppen. Man kan sammenligne det med når en vi kender, en ven, er ked af det, det kan vi føle. Hvad er det der gør, at vi kan føle det, selvom vores ven prøver at skjule det. Det er de energier vores ven udsender. Altså de energibaner der ligger udenfor hans/hendes krop. Selvom vores ven smiler og tilsyneladende virker glad kan vi opfange vores vens energi der fortæller os at han/hun egentligt er ked af det. Disse energier kan man lære at opfange ved alle mennesker, og arbejde med at skabe balance i personens krop. Prøv og tænk efter har du ikke oplevet dette?

Du kommer ind i et rum og mærker hurtigt at her er der rart at være eller det modsatte. Det er rent faktisk energier der er i rummet vi opfanger uden at være bevist om det. Så min konklusion var at Healing er at arbejde med energibaner der minder meget om merianbaner i kroppen. Men min rejse stopper ikke her. Så læs endelig videre vis det har din interesse.

Jeg vil lige tilføje at, når man arbejder med et andet menneskes energibaner. Så kræver det stor respekt for det menneske man arbejder med, og der er en ”lov” indenfor healing at man skal have lov til det før man må gøre det, denne regel er ikke ved at arbejde med et andet menneskes meridianbaner Så det med bare at begynde at fjernheale på et andet menneske er rent faktisk ikke tilladt. En fare der er forbundet med at gå ind og arbejde med andre menneskers energier. Er at vi kan lade os påvirke af dem. Dette er nu heller ikke så mystisk. Det er videnskabeligt bevist vil jeg påstå. Feks. En psykisk stærk kvinde starter på en ny arbejdsplads, hvad sker der med de psykisk svage kvinder der arbejder der. Det er videnskabeligt bevist at den stærke kvinde kan skabe ubalance i de svage kvinders månedlige cyklus. Så de psykisk svage kvinder begynder at menstruerer på samme tid som den psykisk stærke kvinde. Så der er vel intet mystisk i at man kan blive påvirket af et andet menneskes energibaner.

Lad os for en kort bemærkning lige vende tilbage til vores ven der prøver at skjule han/hun er ked af det. Vi havde ikke problemer med at opfange energien i at han/hun var ked af det, måske bliver vi selv kede af det og mærker en tristhed i os, selvom vi egentligt ikke har nogen grund til at være kede af det. Det er faren der ligger i at arbejde med andre menneskers energier, vi kan selv blive påvirket af det, så jeg lærte hvor vigtigt det er at, beskytte sig og holde andres energier ude fra mine egne, og de energier der ligger udenfor kroppen at rense dem af mig i en renselse. Til at begynde med syntes jeg det var lidt noget pjat, men jeg er jo af natur et mennesker der alle dage har følt meget med andre mennesker så jeg fik hurtigt at mærke forskellen i at rense sig for andres energier og når jeg tog for let på det.

Igennem mine mange år som behandler, har jeg stødt på en hel del mennesker og fået indblik i deres liv på godt og ondt. Da jeg som sagt føler meget med mine medmennesker, har jeg også kunnet ligge søvnløs over en klients skæbne havde ramt mig dybt. Så jeg tager ikke længer let på at rense mig for andres energier, dette gør at jeg selvom jeg stadig føle med mine medmennesker, har jeg nu et redskab til ikke at ligge søvnløs over det der er ramt en anden det er jo ikke mig men den anden der har disse følelser. Dette gør mig også i bedre stand til at tale med personen, på en måde der er til støre gavn, da jeg ikke er påvirket af følelserne på samme måde. Men jeg var ikke færdig med at udforske mine evner som ”healer”. Jeg tror det første jeg healede var min kærestes knæ. Hvordan det gik vil jeg nu fortælle.

At heale min kærestes knæ.

En aften vi sad inde i sofaen klagede min kæreste over ondt i knæet, at han gene ville have en akupunktur behandling, hvilket jeg før har givet ham med rigtig god resultat. Skulle jeg bruge en time på at behandle ham tænkte jeg sukkende jeg trængte faktisk til at holde weekend. Så jeg prøvede at heale på knæet i stedet for bare mens vi sad i sofaen. Jeg gjorde blot det at jeg lagde mine hænder på hver side af knæet, og ventede til jeg kunne mærke energien strømme igennem, og der sad vi så 5-10 minutter. Mærkeligt smerten forsvandt…… Okay tænkte jeg dette er da meget letter en at sætte nåle i ham, som han skulle ligge med 1 time. Så det var lidt spændende hvor længe dette ville holde. Kunne jeg nøjes med at ligge hænderne på ham et par gange i stedet for at han skulle have et par behandlinger med nåle?

Weekenden efter klagede han igen over ondt i knæet dog ikke helt så slemt som sidst weekend så jeg brugte igen 5-10 minutter på at heale hans knæ og smerten forsvandt.

At det ikke kun var indbildning havde jeg et klart bevis på, for min egne smerter i mit håndled var stadig væk efter at jeg selv var blevet healet.

Nå men jeg havde jo taget kursus i meridian og energiterapi, og begyndte at arbejde mere og mere med energiterapien i mine behandlinger. Og jeg opdagede at det virkelig kunne rykke noget.

Flere behandlinger med energibaner.

Jeg talte med et par af min faste klienter om at prøve energiterapi behandling og jeg må indrømme at det rykkede virkeligt, nogle gange så meget at jeg tænkte. DETTE SKER IKKE, men det skete. Jeg så det med egne øjne. Selv om jeg var kommet langt med andre behandlingsformer så rykkede energiterapien bare enu mere. Nogle af de resultater det gav må jeg bare erkende at det ville jeg ikke havde troet på, vis ikke jeg har set det med mine egne øjne, og samtidig hørt klienten sige det samme.

Et af de mest ekstreme tilfælde var at jeg en dag blev ringet op af en der med mellemrum kom til behandling hos mig når det var galt med ryggen. Og spurgt om jeg ville forsøge at hjælpe da han var i tvivl om han skulle til kiropraktor, vi aftalte at jeg gjorde et forsøg. Normalt ville jeg give ham ret i at det var en kiropraktor han skulle til for rygsøjlen havde fået et vrid og skulle sættes på plads. Jeg behandlede som jeg normalt ville gøre med fysiologisk masserede kombineret med akupressur i meridianbaner for at lindre og det lindrede da også lidt. Vi aftalte så at jeg skulle prøve med energiterapi de sidste 10 minutter af behandlingen, det kunne jo ikke skade……..jeg ville ikke havde troet mine egne øjne vis ikke det var fordi min klient også kunne mærke det der skete. Rygsøjlen rettede sig lige ind på plads. Ja STOP lige op og tænk over det!

Du får også lige nogle mindre dramatiske oplevelser  Ved to andre tilfælde brugte jeg tankens kraft sammen med energiterapi og flyttede ophobede væske henholdsvis fra en lymfearm og en fod til blæren. Og især den ene måtte en tur på toilettet inden vi talte om hvad der var sket. Herefter fik jeg fat i nogle personer jeg kendte, der har gået eller gik til healing og spurgte om jeg måtte prøve at give dem en behandling og at de så efter behandlingen skulle forklare mig hvad de mærkede i kroppen. Nogle behandlede jeg med energiterapi andre blot med tryk og sansning ind i meridianbanerne. En af de ting de samstemmige kunne sige var at det føltes på samme måde som når de var ved deres healer. Igen blev jeg bekræftet i at healing er at arbejde med energi/meridian-banerne.

Var dette noget nyt eller bare noget jeg ikke vidste jeg gjorde.

Jeg begyndte at kunne se nogle sammenhæng. Hvor ofte har en ny klient ikke stået efter 1. behandling og spurgt hvad jeg har gjort, for nu havde vedkommende gået ved andre massør og ingen massør var kommet så dybt på første behandling, som mig og jeg var ikke ligeså hård i min massage. Mit svar var hver gang, at jeg brugte akupressur, og at jeg jo havde kinesisk sygdomslære i stedet for dansk sygdomslære i min massage uddannelse. Det måtte være forklaringen. Det var jo den eneste forklaring jeg kendte til, og så var jeg bare god til mit arbejde. Min lære på massage uddannelsen havde jo ret hurtigt fortalt mig at jeg havde gode hænder til at udføre massage. Så det var vel forklaringen. Det var i hver tilfald den eneste forklaring jeg i mange år havde. Kunne der være en anden  forklaring…..

Okay var forklaringen at jeg kunne heale. Vis JA hvad så?  Hvad skulle jeg bruge min nye viden/evne til? Og skulle jeg overhovedet bruge den? Det fungerede jo fint med at masser i meridianbanerne som jeg altid har gjort, og bruge energiterapien. Mange tanker og episoder blev analyseret i mit stille sind. En af dem vil jeg dele med jer nu.

Hvor tit har jeg ikke stået med en klient der siger at jeg hurtigt kan finde problemerne i deres krop, Set i bakspejlet er det blevet en hel vane at nogle mennesker når de kommer bare ligger sig på briksen, uden at sige noget og jeg lader hænderne i en blid opvarmnings massage glide ned over en ryg eller et ben og så arbejder jeg bare det igennem jeg finder. Er det erfaring eller er det rent faktisk healing. Hvad var det der skete da jeg blev healet første gang. Jo hun vidste ikke jeg havde problemer med højre håndled, og hun healede på mit højre håndled. Tankevækkende ikke?

Jeg må træffe et valg

Jeg beslutter mig for at jeg må vide mere, inden jeg helt besluttede mig for hvor dybt jeg skulle gå ind i min evne som healer, eller om jeg blot skulle fortsætte som jeg hidtil har gjort hvor det har været noget der bare sker nogle gange i min massage uden jeg rigtig ved af det.

Jeg får kontakt til kursus centeret kilden hvor jeg er til informations aften, omkring healings massage, en ret interessant aften hvor jeg hørte en pæn meget ældre dame med mange års erfaring fortælle om healing og healing massage. Samt vi bliv sat til at lave en øvelse. Denne aften bliver jeg igen bekræftet i at energibaner der bruges til healing, er tæt forbundet med meridianbanerne. Samtidig ville det at tage deres uddannelse som healings massør og samtaleterapeut samtidig give mig den danske sygdomslære. Som vores system hænger sig meget i om man har. Det danske sundhedssystem anerkender nemlig ikke den kinesisk sygdomslære. Og så er det jeg lidt ironisk spørger hvorfor flere og flere danske læger tager kursus i akupunktur for det er en del af den kinesiske sygdomslære 😉

Til info aftenen finder jeg også ud af at det de kalder healing massage er samtidig at tage hånd om psykiske spændinger i kroppen der ender med at sætte sig til smerter vis der ikke bliver gjort noget ved dem i tide. Interessant. For I mit arbejde som behandler møder jeg oftere og oftere folk der går ned med stress og får smerter. Dette gør lige så ondt som fysiske smerter, men kan man lære og behandle smerten på en måde så man tager hånd om psyken også så vil det da være meget bedre en blot at arbejde fysiologisk på en psykisk smerte, det mener jeg helt klart må være at foretrække. Da dette tiltalte mig, besluttede jeg mig for at tage uddannelsen. Så kunne de godt kalde det en healings massør uddannelse for min skyld, det er indholdet der tiltaler mig og som jeg kan se jeg kan bruge i mit arbejde med den udvikling samfundet har taget hvor mennesker går ned med stress. Så jeg melder mig til grundkursus i healings massage, og sener til de forskellige specialer der er herunder, psykisk massage, polarisering, massage og chakra samt frigørende massage. Jeg tager dem alle og går i sommeren 2017 op til eksamen i healings massage. På eksamens beviset kaldet Massør med speciale i afspænding.

Under hele uddannelsen har jeg i min klinik arbejdet med de nye tidnikker og mange har gjort brug af mine gode tilbud under uddannelsen hvor jeg øvede forskellige nye teknikker. For god ordens skyld vil jeg lige nævne at jeg på baggrund af at jeg er massør uddannet med den kinesiske sygdomslære har jeg ret til at arbejde professionel med hver nye viden jeg fik på kursuserne. Men med gode tilbud fik jeg også mine klienter samt nye til at prøve min nye viden af og min anden massage metode, hvilket gav mig erfaringer på området. Kikker du ind og booker en tid vil du erfare at jeg fra 2018 også tilbyder healing og healing massage.

Hvad en med-kursist på kilden beretter om mig.

Michael Maahr få lov til at slutter ”min rejse af” for denne gang. Michael er en ung mand som jeg har arbejdet en del sammen med under min uddannelse på kilden. Vi har haft rigtig mange gode diskussioner gennem vores uddannelse på Kilden. Michael vil altid stå mit hjerte meget nær. Hans beretning om at møde mig rørte mig dybt da jeg læste den, den var meget anderledes end jeg havde troet, Personligt bad jeg Michael skrive noget til ”min rejse” fordi han har udvist stor tålmodighed i henhold til min skeptisk overfor healing, men du kan selv læse hvad han skriver, hans beretning fortæller mig at vores medmennesker ofte ser andre ting i os end vi selv ser.

Sidst afsnit af min rejse skrevet af Michael Maahr

Mit møde med Mona på Kilden

Den første gang jeg mødte Mona, var da jeg skulle på mit første kursus på Kilden i Valby.  Jeg havde ikke tidligere prøvet at arbejde med healing og massage, så havde meldt mig til et grundkursus i netop dette. Jeg mødte op aftenen før, det må have været en tirsdag. Ganske nervøs og spændt i maven. Mona var den 3. Kursist som kom om aftenen; Mona ”trådte ind med træsko på” det var lige som om at hun kendte os i forvejen, hvilket var rart, da man føler sig lidt spændt med alle de nye mennesker. Jeg fandt hurtigt ud af, at vores kemi var god. Mona var nem at få til at le, og omvendt kunne Mona ligeledes få min latter frem.

Der har været en del kurser sammen med Mona, og hver gang har vi arbejdet sammen en af dagene. Det er en fantastisk oplevelse at modtage en massage fra en person som man stoler på, og som kan sit kram. For det kan Mona. Hun er yderst opmærksom på sin klient der ligger på briksen. Mange mennesker glemmer at man ligger der ”Sårbar”, uanset om det måtte være en healingsmassage eller anden form for massage behandling. Jeg har på intet tidspunkt følt mig usikker eller sårbar når jeg har arbejdet med Mona inde på kilden. Jeg tror at Mona har været en god ”klassekammerat” for mig derinde, og at der var en mening med at vore veje skulle træffes.

Jeg kan varmt anbefale Mona til hendes massage; du får ikke bedre og mere varm behandling end af Mona.  Har man behov for den nænsomme omsorg for krop og sjæl, så er Mona fantastisk.

Jeg ønsker Mona al held og lykke med den sidste del af uddannelsen på Kilden. Jeg havde desværre ikke muligheden for at deltage sammen med Mona alligevel, men er sikker på at vores kontakt holder ved.

Michael Maahr

Tak for at du fulgte med i min rejse. Man ved aldrig om jeg laver en fortsættelse på et tidspunkt, da jeg nu som bl.a. healings massør også tager overbygning som samtale terapeut.

Tak for at du læste min rejses første del. Sener måtte jeg lave en anden del af min rejse den kan du nu læse i sin helhed nedenfor.

FORTSÆTTELSE AF MIN REJSE. Del 2

Her Fortsætter min rejse så, med en fortælling om nogle kameler jeg har måtte sluge 🙂 Den har som sidst været bragt i små afsnit hver fredag på mine Facebook sider. Jeg har nemlig lavet en ny side der hedder Mona kyed find dig ikke i smerte – healing.

Vis du tidligere har fulgt med i min rejse har du kunne læse hvordan jeg giver logiske forklaringer på hvad det vil sige at heale og arbejde med energibanerne. Hvad jeg ubevist undlod at fortælle var de mere mystiske oplevelser jeg også havde og ikke kunne give forklaring på. I dag har jeg erkendt at jeg kan heale og at healing ikke altid har en logisk forklaring. (det var noget af en kamel at sluge) Så i fortsættelsen af min rejse vil jeg også fortælle om de mere uforklarlige ting jeg oplevede og jeg vil ikke forsøge at give logiske forklaringer på noget der ikke kan forklares.

Den første oplevelse jeg vil fortælle om er helt tilbage fra da jeg havde været på grundkursus i healing massage/afspænding massage. Jeg står midt i en massage hvor jeg efter at havde åbnet chakra (kroppens energi punkterne), ville fortsætte som jeg har lært med at masser benene, jeg fik ganske vist en indskydelse om at jeg skulle ligge en hånd på modtagerens mave, og jeg tænkte i mit stille sind NEJ DET SKAL JEG IKKE DET ER IKKE DET JEG HAR LÆRT, JEG SKAL FØLGE DE PSYKISKE RETNINGER OG MASSER BEN NU! Hvorefter jeg får et kærligt men bestemt puf ud af den blå luft, i retningen af modtagerens mave og så tænkte jeg OKAY JEG SKAL NOK HØRE EFTER, hvorefter jeg ligger den ene hånd på maven, og det føltes som om der gik en total ro igennem den krop jeg arbejdede med, hvorefter jeg kunne fortsætte med benene og følge det jeg havde lært på kursus. Da jeg sener på dagen talte med min læren i tlf om hændelsen, fik jeg at vide at vis min indskydelse var stærk skulle jeg altid følge den for ikke to mennesker er ens og der er altid en årsag til det vis jeg under en massage får en kraftig følse af at jeg skal noget bestemt. Det er nemlig energierne der arbejder og som jeg opfanger. Nu vil jeg fortælle om en episode hvor mine hænder vil noget andet en mig.

Denne episode ligger også helt tilbage fra mit grundkursus. En klient der har gået ved mig i lang tid kommer ind og vi står kort overfor hinanden mens hun forklare hvad vi skal arbejde med (det er en fysiologisk massage behandling) pludselig kan jeg mærke energier i mine hænder som hænger ned langs siden, jeg renser mine hænder for energien jeg mærker, en renselse jeg har lært på kursus i meridian/energiterapi, hvor jeg glider hænderne mod hinanden og derefter ryster dem for at kaste energierne af mig. Sener ved en samtale med læren, får jeg den meddelelse at det kan jeg godt begynde at vende mig til når jeg arbejder med energierne så vil mine hænder kunne mærke ting, okay forhold dig lige til den Mona.

Ved en anden episode som jeg blot ignorerede. Var min kæreste og jeg til koncert i Odense koncert hus, har du været til koncert ved du hvor mange mennesker der er i forhallen et sådan sted, pludselig kan jeg mærke at jeg trækkes i af nogle energier bagfra, jeg vælger at lukke af og danne min egen boble om mine egne energier. Jeg tager denne episode med for at fortælle hvad jeg ren faktisk kan, jeg kan mærke om en persons energier søger hjælp, midt i en stor forsamling, dette har også lært mig i det daglige at lukke af så jeg kun mærker energier når det er på sin plads, som når jeg skal arbejde med andres energier i en healing.

KONTAKT TIL ANDRE HEALER

En anden healer lære mig at bruge min krop som pendul, hvilket jeg igennem det sidste år har brugt meget i mit eget liv, for nyligt havde jeg nogle ”kaniner” (øve personer) til at stille mig spørgsmål og jeg brugte min krop som pendul svar til dem. Jeg kan bruge min krop på denne måde uanset om jeg kender spørgsmålet eller ej, blot skal personen der skal have svaret stille det så min krop kan reager ved at svare ja eller nej på spørgsmålet, det gik fint da jeg havde ”kaniner” så det er en ting mere jeg blot må forholde mig til at jeg kan uden at jeg kan give nogen logisk forklaring på det. Jeg valgte først ikke at tilbyde det som en ydelse i min klinik, men grundet stor efterspørgsels har jeg valgt alligevel at gøre det. Så har du lyst til at få svar på et spørgsmål tager jeg pt (2018) 190 kr og sætter 20 minutter af til det, så du har mulighed for at stille mere end et spørgsmål. Så tumler du med et spørgsmål du gerne vil have hjælp til er du velkommen til at kontakte mig så finder vi ud af det.

MINE HÆNDER

Nu vil jeg fortælle om hvordan mine hænder selv finder vejen til hvad jeg skal arbejde med. Jeg har tidligere fortalt om klienter der bare ligger sig på briksen til en fysiologisk massage, og så finder jeg selv frem til hvor det er galt, hvor jeg skal arbejde, vi kan nøjes med at kalde det erfaring, men vi kan også se på hvad mine hænder også kan. Kan du huske episoden jeg fortalte om hvor jeg fik et kærligt men bestem puf da jeg ikke ville ligge min hånd på klientens mave, fordi jeg havde lært at det næste jeg skulle var benene? Siden dengang har jeg altid mærket efter om den fornemmelse jeg får blot er en løs indskydelse eller om det er en mere kraftig fornemmelse, og er det en kraftig fornemmelse har jeg valgt at følge den, hvilket aldrig har slået fejl. Jeg vil lade det være op til dig selv at beslutte hvad du vil tro om det, jeg har lært at jeg ikke kan forklare alt.  f.eks. har jeg en kollega hvor vi bytter healings massage, hun sagde engang til mig at jeg skulle lytte til min mave, for hun havde under behandlingen bemærket at min mave altid sagde noget når jeg var på områder hun havde særlig behov. Sjovt nok har jeg ofte klienter der kommenter at min mave snakker meget, om jeg er sulten, min mave kan nemlig snakke meget under en behandling, jeg lytter dog ikke så meget til min mave mere til mine hænder. Jeg kan nemlig mærke med mine hænder hvor jeg skal være.

HEALING SOM BEHANDLINGSFORM

Til årsskiftet (2018) traf jeg det valg at jeg første gang brugte ordet healing på min hjemmeside og at jeg ville tilbyde ren energi healing behandlinger samt healing massage. Set i bakspejlet tror jeg det var en åbning for mig selv, at jeg stod ved og erkendte at jeg kan heale og at jeg ikke skal kunne forklare alt hvad jeg kan mærke. For jeg skal lige love for de første måneder gav mig et spark indenfor healing. På et tidspunkt får jeg en klient ind som har et problem jeg ikke fysiks kan ligge hænderne på så jeg vælger at heale på afstand, hidtil har jeg altid haft fysisk kontakt med klienten når jeg arbejdede med energibaner/healing nu stod jeg pludselig og lavede healing uden berøring, okay jeg vil slet ikke forsøge at forklare dette, resultatet blev så godt for min klient at vedkommende gik ud og fortalte om det og jeg blev ringet op aF andre der ville have samme behandling så det taler vel for sig selv.

På et tidspunkt kom min kæreste på briksen, og jeg blev skubbet helt over til væggen og kunne stadig mærke hvordan mine hænder arbejdede med energierne, min kæreste fortæller bagefter at han kunne mærke hvordan det strømmede igennem kroppen på ham selvom jeg ikke havde fysisk kontakt til ham og dagen efter var hans smerter væk.  Smerterne dukkede dog op igen i løbet af hans arbejdsuge så det fortæller mig at det ikke altid er nok med en behandling.  Grundet den store kraft der er i mine hænder når jeg går ud og healer uden fysisk kontakt, valgte jeg ret hurtigt at fortælle mine klienter der kommer for at få healing at nogle gange ligger mine hænder på deres krop andre gange gør de ikke men jeg nok skal fortælle under vejs hvad jeg gør.

AT ARBEJDE MED ENGLE

Michael Maahr som sluttede min rejse af sidst, havde altid engle kort med når vi var på kursus og selvom jeg i starten ikke troede på dem så var jeg alligevel lidt nysgerrig, og skulle altid lige trække et kort. Nogle gange var det noget være vrøvl syntes jeg, som dengang hvor de sagde jeg skulle skrive om noget spirituelt 😉 andre gange gav det noget at tænke over. For over 1 år siden købte jeg mine egne engle kort og bruger dem i perioder, de små opgaver disse engle kort giver mig har åbnet mine øjne for hvilke evner jeg har at trække på og kan arbejde med, det er ikke alle jeg vælger at vil arbejde med, jeg har min frie vilje til at vælge om jeg vil følge budskabet fra englene/kortene eller ej. Så når jeg får at vide jeg skal lytte til dyrene så siger jeg fra, jeg ønsker at arbejde med mennesker ikke dyr. Dog har jeg valgt at have et åbent sind overfor de opgaver englekortene giver mig, og jeg er i dag ikke spor i tvivl om at jeg har en engle med der hjælper mig, jeg kender min engles navn, men det holder jeg for mig selv.

I januar 2018 får jeg en opgave af englene som jeg vælger at følge. Jeg fik besked på at jeg skulle rense gamle negative tanker og blokeringer af mig så jeg kunne komme videre hvilket jeg så satte mig et rolig sted og gjorde som engle kortet havde forklaret mig jeg skulle. Jeg følte mig meget fri bagefter, det var som om en masse gamle blokeringer var kastet i et sort hul og jeg blev fyldt med lys og varme jeg tro der gik det meste af 1 time med denne renselse. Bagefter var jeg så træt at jeg måtte ligge mig en stund.

Et par dage efter trak jeg et nyt engle kort hvor på jeg fik besked på at jeg har en naturlig evne til at få kontakt med kære afdøde. Der var også et forslag til en handling jeg skulle foretage, da jeg for nogle år siden mistede min kære farbror uden at havde fået sagt farvel til ham, valgte jeg at udføre opgaven. Hvad der skete vil jeg dele med dig nu.

Jeg sætter mig med papir og blyant som opgaven gik ud på, jeg påkaldte ærkeenglen Michael som skulle overvåge at samtalen foregik på rigtig vis og som ville sørger for at jeg fik kontakt til den jeg ønskede. Jeg skrev det ned jeg ville sige til min farbror, og skrev også de svar ned der kom til mig fra ham, jeg takkede både min farbror og ærkeenglen Michael for samtalen. Da jeg bagefter læste hvad der stod på papiret gik det op for mig at jeg havde skrevet nogle ting ned som jeg slet ikke kunne have haft kendskab til og som gjorde at jeg fik en forståelse for hans sygdomsforløb. Dette fik mig til at tænke på at jeg ved en healing behandling, på et tidspunkt fik noget ind over som jeg i første omgang kastede væk for det skulle ikke være der nu mente jeg, men det blev ved med at dukke op og da jeg gav det lov viste der sig en person med nogle karaktertræk som jeg bagefter spurgte min klient om han kendte til, det viste sig at stemme overens med en afdød person, jeg kan af hensyn til tavshedspligt ikke komme ind på hvilket budskab jeg skulle videregive. Og jeg har haft flere af den type oplevelser, derfor satte jeg mig for at tage nogle ”kaniner” ind til afdøde kontakt. Hvordan det gik er du velkommen til at læse videre om vis du har lyst 

AFDØDE KONTAKT

Først vil jeg lige nævne at jeg blev overrasket over den store interesse der var for at stille sig til rådighed som ”kanin” til afdøde kontakt. Jeg fik mange henvendelser også ønske om at det skulle foregå over skype Så selvom jeg ikke er tilhænger af behandlinger over skype, jeg er mere til fysisk tilstedeværelse, valgte jeg at være åben overfor at afprøve, jeg kunne jo ikke sige nej til noget jeg ikke havde prøvet af. Så de første ”kaniner” til afdøde kontakt blev over skype og nu skal du høre hvordan det gik…..

JEG ER MÅLLØS…… ca. 45 min på Skype og jeg var helt ved siden af mig selv. Under forløbet begyndte jeg pludselig at grine fordi jeg havde en igennem der var latter mild, til andre tider var jeg mere alvorlig, jeg husker tydelig de første afdøde- kontakter for de gik rent ind hos mig. Det gør de ikke længer, nu lader jeg det gå igennem mig, så det stille og roligt forlader mig igen, så jeg ikke husker hvad jeg havde igennem. Dette er også mest rigtigt at gøre for mig, for jeg skal jo ikke gå og huske på alle andre menneskers relationer.

Jeg vil lade dig læse kommentaren fra min første afdøde kontakt over Skype, hvilket hun har givet tilladelse til.

Hej Mona,

Tusind tak for oplevelsen idag, det var meget berigende. Jeg sender her lidt feedback jeg har skrevet 🙂

Vh

Louise

Feedback Afdøde-kontakt d. 1/3 – 2018

Jeg havde ikke i forvejen erfaring med afdøde kontakt udover det jeg havde set på tv og hørt om fra andre. Derfor var jeg meget skeptisk, meget urolig og en smule nervøs. Kunne jeg nu bruge det til noget, og kunne det overhovedet virke for mig. Jeg håbede især på at jeg måske kunne få kontakt til to af mine bortgåede bedsteforældre, som jeg føler et meget stort savn til.

Samtalen foregik over Skype, med video opkald. Mona var meget ven-lig, varm og imødekommende, og jeg følte mig tryg, rummet og hørt he-le vejen igennem. Jeg følte jeg fik en stor gave med mig fordi Mona lyt-tede til mine spørgsmål, og sørgede for jeg var med hele tiden. Ligeså var det meget behageligt for mig at Mona gjorde meget ud af at sikre sig jeg var okay, også da sessionen var slut.

Jeg fik lov til at opleve begge mine bedsteforældre, og høre dem igen-nem Mona. Det var en dybt rørende og helt igennem fantastisk hjerte-varm og healende oplevelse. Jeg er virkelig benovet og taknemlig over hvor dygtig Mona er, og hvor meget healing der er forbundet med hen-des afdøde kontakt. Jeg er bestemt ikke afvisende fra at prøve det igen, for jeg føler mig så let og elsket efterfølgende.

Jeg føler mig ikke så alene mere, tak.

Louis. P. Rotbøl

Flere ”kaniner” til afdøde-kontakt. Både enkeltpersoner og som små hold. Her lærte jeg en masse.

Jeg har både haft søde og mindre søde afdøde personer igennem, men jeg har lært at lade det gå igennem mig og trække mig ud vis det bliver for voldsomt. Selvom samtalen altid foregår på den Afdødes- betingelser, kan jeg vælge til og fra om jeg vil lade personen tale igennem mig eller ej. Jeg har selv styrken til at sende personen videre, samt jeg har en beskytter der hjælper mig med at få kontakt og som passer på mig under tontakten, som dengang hvor en meget arrig person kom igennem, Personen var så voldsom at ordene ikke kunne komme ud af bare arrigskab. Jer der kender mig ved jeg af natur er et roligt menneske, men det var jeg bestemt ikke under denne kontakt. Der trak jeg mig også ud flere gange så jeg ikke blev for opslugt af personens arrighed. At jeg nu selv kan styre afdøde kontakten gør også at jeg kan formidle budskaberne på en måde og i et tempo hvor den jeg sidder over for kan være med i det. Og jeg vil også skynde mig at sige at det er sjældent at jeg får så arrig personer igennem, og at jeg blev bedt om at tage kontakten til netop denne person så modtageren af budskabet var forberedt.

Nu tilbyder jeg afdøde kontakt både i klinikken og over skype. Jeg giver en garanti for at du kun betaler vis der er kontakt og budskab til dig, det er sjældent der ikke er men det kan forekomme, jeg har oplevet det 2 gange. Og derfor giver jeg denne garanti.

Efter afdøde kontakten forsvinder det der har været igennem mig stille og roligt fra min hukommelse, så jeg til sidst ikke husker hvad der er kommet igennem. Jeg ved dog at det kan være meget følsom for dig der har været til afdøde kontakten og at ikke alle har nogen at tale med det om. Derfor tilbyder jeg indenfor 14 dage en opfølgnings samtale hvor vi kan vende det du fik af budskaber og hvad det gør ved dig.