Afspændings massage og
Healings massage 

Dyb virkning på både krop og sind

I en tid, hvor der stilles stadig større krav til os, bliver uro, stress og opspænding stadig mere almindeligt. Og mangel på ro, nærvær og afspænding tilsvarende større. Find dig ikke i smertes afspændings massage er et fantastisk redskab til at hjælpe selv den mest stressede ned i tempo, tilbage i kontakt med sig selv. Afspændings massage givet i et forløb kan have en dyb virkning på både krop og sind og formår, hvis du selv er åben for det, at opløse selv gamle, fastlåste spændinger og smertetilstande. 

Omsorgsfuld og nærværende

Find dig ikke i smertes afspændings massage er omsorgsfuld, respektfuld og rolig – og har netop derfor en dybere virkning end en mere pågående, smeltende behandling. Det gamle mundheld om, at det skal gøre ondt før det bliver godt er i den grad forkert, når vi taler krop og sind. Vi kommer meget længere og dybere, når vi møder krop og sind på en gang nærværende, omsorgsfuld og målrettet måde.

Afspændings massage gives også som healings massage, hvor jeg samtidig med massagen arbejder i din krops energibaner og skaber balance, hvor der er ubalance. For at healings massagen skal have tid til at virke optimalt, gives healings massage ikke under 90 minutter. Du kan få healings massage på 90 min. og 120 min. Vi starter altid healings massage med en samtale.