WELLNESS

MASSØR

UDDANNELSE

NU OGSÅ ONLINE KURSUS PRIS KUN 3.500
SE MERE HER

Uddan dig til professionel Wellnessmassør

Professionel uddannelse i wellnessmassage, henvender sig til dig, der ønsker at arbejde professionelt med afslappende helkrops wellnessmassage. På kurset får du et grundigt kendskab til kroppen og forskellige wellnessmassage teknikker. I løbet af kurset vil du lære hvordan du udfører behagelig afslappende helkrops wellnessmassage, samt få en dybere indsigt i, hvilke områder af kroppen du kun må udføre behagelig blid massage og dermed undgå at forvolde skade på dine kunder.

 

Hvorfor uddanne sig som wellnessmassør?

Med en uddannelse som wellnessmassør får du en dybdegående læring og dermed den bedste forudsætning for at starte en karriere som Wellnessmassør. På wellnessmassage uddannelsen lærer du, hvordan naturlige og behagelige massagemetoder, kan vække kroppens ressourcer og give energi, så kroppens og sindets selvhelbredelseskræfter styrkes og vækkes til live. Wellnessmassage har fokus på at skabe afspænding, reducere stress og skabe fysisk og psykisk velvære og sundhed. Når du arbejder med wellnessmassage, har du fokus på at give generel nydelse, men også at forfriske klientens livsenergi.

Desuden lærer du at passe på dig selv i dit arbejde som massør og behandler.

 

Det lærer du på uddannelsen:

På wellnessmassage kurset lærer du hvordan man arbejder professionelt med massage og du bliver klædt på til at tage imod dine kunder på en professionel måde. Vi arbejder med kundepleje og professionel adfærd, men også om hvordan du passer på din egen krop, når du behandler, og hvilke arbejdsstillinger du kan bruge.

Uddannelsen består af 1 modul på 50 timer, der strækker sig over en uge.

▸ Vi tilbyder også uddannelse til  Eksamineret Wellnessmassør – Læs mere om uddannelsen og eksamen her

 

Tid:

Uddannelsen tager en uge og har en varighed af 50 timer. Der er mulighed for tilvalg af  eksamensmodul, der har en varighed af 20 timer. Undervisningen foregår mandag-fredag kl. 9-19, hvoraf de første 50 timer ligger samlet i en uge.

Sted:

Undervisningen foregår i Morud for hold af max. 5 elever. Kurset tilbydes også på wellnessklinikker landet over, hvor vi gerne kommer og underviser personalet på din klinik (minimum 5 personer). Eksamen vil altid foregå på Granbakken i Morud, såfremt andet ikke er aftalt.

Pris:

5.200 kr. pr. deltager uden eksamen (50 timer)

Ønsker du at tage uddannelse som et fysisk kursus, kan du skrive dig på ventelisten

Skriv dig på ventelisten til næste 50 timers wellness kursus/uddannelse, i de skønne omgivelser i Morud.
Du får besked om den endelige dato, så snart holdet er samlet.
Klik på knappen → vælg kurset på listen hvor der står VENTELISTE.

En personlig note:

Har du selv besøgt en massør og oplevet wellnessmassage, der ikke helt gav dig det du forventede? Med dette kursus får du de rette værktøjer til at give dine kunder en professionel wellnessmassage – en oplevelse der giver dem velvære og ro! Måske kender du selv det, at have prøvet en massage, hvor du hele tiden tænkte, flytter behandleren ikke snart fokus… og du ender med at være mere stresset end afslappet efter behandlingen. Med en professionel uddannelse som Wellnessmassør, lærer du at give en afbalanceret massage, der giver dine kunder velvære.