EKSAMINERET

AFSPÆNDINGS

MASSØR

Bliv godkendt eksamineret Afspændingsmassør

5 moduler à 50 timer | 1 uge pr. modul | Færdiguddannet afspændingsmassør på 1 år + eksamen

Professionel uddannelse i afspændingsmassage er en uddannelse for dig, der ønsker at arbejde professionelt med afspændingsmassage. Som Afspændingsmassør praktiserer du en afspændende og omsorgsfuld massage, hvor du benytter rolige, nærværende strøg med dybtvirkende afspændings- og healingsteknikker. Du lærer at arbejde med kroppens psykiske energistrømme, med chakra balancen, meditationsteknikker og meget mere.

Desværre er uro i kroppen og stress blevet mere udbredt. Behovet for ro, nærvær og afspænding er stigende, og som Afspændingsmassør er det her du kan hjælpe dine klienter. Uddannelsen strækker sig over et forløb på et år, med undervisning i 5 moduler af 50 timer. I perioderne mellem de enkelte moduler, kan du med fordel arbejde med de teknikker og metoder du lærer på din egen klinik. Uddannelsen opfylder statens krav og du vil efter endt uddannelse, kunne praktisere som professionel Afspændingsmassør.

 

Hvorfor uddanne sig som afspændingsmassør?

Som afspændingsmassør lærer du at løsne op for spændte muskler, uanset om de er forårsaget af dårlig arbejdsstilling eller spændinger på grund af stress og andre psykiske belastninger. Afspændingsmassage er et fantastisk redskab til at hjælpe selv den mest stressede ned i tempo og tilbage i kontakt med sig selv. Gives afspændingsmassage i et forløb, kan behandlingen have en dyb virkning på både krop og sind, samtidig med at den formår at løsne op for selv gamle fastlåste spændinger og smertetilstande. Hvor dybt du kan nå med den enkelte klient, afhænger naturligvis meget af hvor åben klienten er for behandlingen.

I en tid hvor der stilles stadig større krav til os alle, er uro og stress desværre blevet en del af manges hverdag. Med afspændingsmassagen har du mulighed for at hjælpe dine klienter af med deres smerte og genfinde balancen. Afspændingsmassage, kendes også som healingsmassage, fordi massagen på en rolig, omsorgsfuld og støttende måde lader klienten synke ind i en dyb indre stilhed.

Når du arbejder med afspændings- og healingsmassage, får du mulighed for at arbejde med klienter der søger alt fra hjælp til afspænding, stressbehandling, healing og bearbejdning af ømme muskler.

 

Afslut din uddannelse til massør med eksamen

Afspændingsmassør uddannelsen afsluttet med eksamen, er for dig der gerne vil have et eksamensbevis på dit uddannelsesforløb. Eksamen foregår efter uddannelsens 250 timer er gennemført og består af en skriftlig* og en praktisk opgave.

Uddannelsen strækker sig over et forløb på et år, med undervisning i 5 moduler af 50 timer og en afsluttende eksamen.

I perioderne mellem de enkelte moduler, kan du med fordel arbejde med de teknikker og metoder du lærer på din egen klinik.
Uddannelsen opfylder statens krav til professionel uddannelse.

*Ordblind – Er du ordblind, og har svært ved at gennemføre en skriftlig eksamen, kan den skriftlige del af eksamen erstattes med en mundtlig eksamen.

 

Det lærer du på uddannelsen:

Hos Find dig ikke i smerte kurser lærer du at give omsorgsfuld, respektfuld og rolig afspændingsmassage, metoden der benyttes er udviklet af Jørgen Warming og Inga-Clara Lepke, og har en markant dybere virkning end en pågående fysiologisk smertebehandling. Samtidig lærer du også at give en opkvikkende massage, der giver din klient ny energi. At kunne skabe ro eller give energi, er vigtig, alt efter hvad din klient har behov for. Afspændingsmassagen udmærker sig ved at nå meget længere og dybere, fordi vi møder krop og sind på en nærværnede, omsorgsfuld og målrettet måde. Afspændingsmassagen giver dig et langt bedre resultat, end den mere kendte fysiologiske massage, da du får løsnet op for muskler og væv, på en rolig og nærværende måde.

 

Uddannelsen indeholder følgende moduler:

• Grundmassage 50 timer
• Psykisk massage 50 timer
• Polaritets massage 50 timer
• Massage og chakra 50 timer
• Frigørende massage 50 timer

 

Mulighed for månedlig betaling – Rentefri

Hos “Find dig ikke i smerte” kurser kan du vælge at betale for din uddannelse, med et fast rentefrit afdrag pr. måned.

  • Afspændingsmassør uddannelse 5 moduler à 5.200,- kr.
  • Eksamen 3000.- kr.
  • Oprettelses gebyr 500,- kr.
  • I alt inklusiv oprettelse 29.500,- kr.

Afdragsordning over 12 måneder- pr. md. * 2.458,50 kr.

* Rentefri

Bemærk at når du er færdig med uddannelsen, er du færdig med at betale.

Datoer for uddannelsesstart 2021/2022

 

16. – 20. aug: Grundmassage 50 timer
18. – 22. okt. (uge 42): Psykisk massage 50 timer
29. – 03. nov/dec: Polaritets massage 50 timer
14. – 18. feb: Massage og chakra 50 timer
11. – 15. april: Frigørende massage 50 timer

 

16. – 20. aug: Grundmassage 50 timer
18. – 22. okt
(uge 42):
Psykisk massage 50 timer
29. – 03. nov/ dec: Polaritets massage 50 timer
14. – 18. feb: Massage og chakra 50 timer
11. – 15. april: Frigørende massage 50 timer

 

Tid:

Uddannelsen er tilrettelagt i 5 moduler af hver 50 timer. Hvert modul på 50 timer afholdes på en uge og med ca. 2 måneders mellemrum. På den måde er der mulighed for at arbejde med de tillærte teknikker og metoder mellem modulerne.

Undervisningen foregår mandag til fredag kl. 9-19

Holdstart i august måned.

Sted:

Uddannelsen forgår i naturskønne omgivelser, tæt på skov og sø, i Morud tæt på Odense.

Har du brug for overnatningsmulighed i forbindelse med uddannelsen, henvend dig gerne til kursuscenteret for mere information.

Pris:

5.200 kr. pr. modul (50 timer)

3.000 kr. for eksamen

▸ Ønsker du uddannelsen uden eksamen, så klik her og læs mere

En personlig note:

Da jeg efter mange års erfaring med fysiologisk massage, stødte på healingsmassage, var jeg meget skeptisk. De mange resultater jeg har opnået ved at inddrage healingsmassagen på egen klinik, har imidlertid gjort så stor en forskel for mine klienter, at arbejdsmetoderne ikke er til at overse. For hvert modul du tager hul på, vil du opleve hvordan din uddannelsesmæssige fremskridt kommer dine klienter tilgode.

Praktiske oplysninger:

Da uddannelsen lever op til statens krav på området, har du mulighed for at afslutte din uddannelse med eksamen. Eksamen er frivillig og består af en skriftlig* og en praktisk opgave. Uanset om du vælger at gå op til eksamen, eller ej, giver det dig ret til at fortsætte på overbygningen: Terapeut- og healingmassør uddannelsen.
Der udstedes diplom efter endt udddannelse, såfremt alle moduler er gennemført.
*den teoretiske opgave kan klares mundtligt, hvis du er ordblind, eller af anden årsag ikke kan gennemføre en skriftlig opgave.

Skulle du mod forventning ikke bestå ved første eksamen, kan du gå om uden beregning.

Ved tilmelding til kurset betales et depositum på kr. 1.500. Restbeløbet indbetales inden kursusstart, med mindre andet er aftalt.